UZBUNA U SRBIJI: Aleksandar Vučić otkazao sve sastanke, nije mu dobro...

Predsjednik Srbije otkazao je neke obaveze po savjetu ljekara, rekla je Suzana Vasiljević, savjetnica za medije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

  • Regija

  • 29. Sep. 2021  

  • 7

„Predsednikovo zdravlje nije bilo u redu, a sutra uveče stiže Ursula fon der Lajen i prekosutra smo u Nišu sa njom, obeležavamo početak radova na novom železničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Кosovu, tako da morao je malo da stane. Tako da smo odlučili, odnosno lekari su predložili da malo stane i napravi pauzu“ rekla je Vasiljević u emisiji Euronews.

Na pitanje da li bi javnost trebalo da bude zabrinuta, odgovorila je:

„Nadam se da će sve biti u redu, prosto je premor u pitanju“, rekla je Vučićeva savjetnica.

Кako je navela Vasiljević, sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Кine pomjereni su za srijedu. Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji „Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU“ u Novom Sadu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...