GORICA DODIK KOMENTARISALA AFERU "KISEONIK" I POSLALA ZNAKOVITU PORUKU: "Povucite se sami, dosta ste se iza Milorada skrivali!"

Kada se riješi situacija prvi se nacrtate da mu tapšete po ramenu, napisala je Gorica.

  • Mini market

  • 29. Sep. 2021  29. Sep. 2021

  • 3

Gorica Dodik kćerka Milorada Dodika člana Predsjedništva BiH ponovo je bila aktivna na društvenim mrežama. Komentarisala je aferu "Kiseonik" na svom Twitter nalogu.

"Nakon svega ovoga kada se utvrdi istina oko kiseonika i riješi haos koji su dječurlija izazvala, svi oni koji su u vlasti i koji imaju bilo kakve funkcije, a dozvolili su sebi da ovo sve gledaju iz prikrajka i ne oglašavaju se, treba sami da se povuku", napisala je Gorica Dodik.

"Dosta je više Milorada isturati za sve, zato ga i krive za svaku glupost, a da vi gospodo uživate i da vas je bas briga. A onda kada se riješi situacija prvi se nacrtate da mu tapšete po ramenu", dodala je ona.

Podsjećamo, Republiku Srpske posljednjih dana potresa afera "Kiseonik".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...