PRETRESI U BANJALUCI: Policija oduzela više paketića marihune i...

O događaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je policijskim službenicima naložio protiv osumnjičenog dostave izvještaj.

  • Hronika

  • 30. Sep. 2021  30. Sep. 2021

  • 0

Prilikom kontrole od D.V. policija je u Banjaluci oduzela više paketića u kojima su bile manje količine marihune i spida.

UPolicijskoj upravi Banjaluka rekli su da su D.V. kontrolisali prilikom redovnih poslova i zadataka.

– Prilikom kontrole, kod njega su pronađena četira aluminijumska pakovanja sa 0,50, 0,50, 0,43 i 0,53 grama marihuane i jedno aluminijumsko pakovanje težine 2,22 grama u kojem se nalazio spid – istakli su policiji.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je policijskim službenicima naložio protiv osumnjičenog dostave izvještaj, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...