"DAJTE MI RONALDA, MESSIJA, MODRIĆA..., ODMAH OSVAJAMO LIGU PRVAKA": Izjava legendarnog trenera odjeknula u Engleskoj...

Na red je došao i Chelsea, a pitanje je glasilo kako bi londonski sastav izgledao da je on ostao na klupi i da su mu iz kluba doveli neke od iskusnijih igrača.

  • Sport

  • 02. Okt. 2021  

  • 1

Trener talijanske Rome, slavni Jose Mourinho, odgovarao je na pitanja engleskih novinara. Portugalski stručnjak je otvorio brojne teme i pričao o trenutnom angažmanu, ali i o svojim prošlim poslovima.

Na red je došao i Chelsea, a pitanje je glasilo kako bi londonski sastav izgledao da je on ostao na klupi i da su mu iz kluba doveli neke od iskusnijih igrača. Mourinha su pitali šta bi bilo da su mu doveli, sada skoro besplatne, Messija ili Ronalda koji su već pred kraj svojih karijera.

-Dajte mi sve te starce. Dajte mi Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Luku Modrića, Didiera Drogbu, Franka Lamparda, Johna Terryja, Sergija Ramosa, Jeromea Boatenga, Danija Alvesa, Manuela Neuera i Andresa Iniestu. Osvojio bih Ligu prvaka, prvenstvo i nagradu za FIFA-inog trenera godine, kazao je Mourinho, a nije dugo trebao čekati odgovor.

Drogba koji mu je na Twitteru poručio da je spreman za novu saradnju.

-Izazov prihvaćen! Idemo!, poručio je Drogba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...