„E, J**IGA, ŠEF TI JE…“: Tegeltija na društvenim mrežama raspalio po Vukanoviću, pa ušutio nakon Mektićevog odgovora...

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i nekadašnji predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 02. Okt. 2021  

  • 0

Tako je, na Twitteru Milan Tegeltija oštro kritizirao zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojšu Vukanovića.

-Kad Vukanović počne da uči šta je "istinski patriotizam" za čitavu jednu generaciju koja je i dalje politički aktivna, kojoj pripadam, koja se borila za RS, onda mi je muka. Kako on, koji je bio balo, može održati riječ ljudima koji su se borili za RS, što je pravi patriotizam, poručio je Telegtija.

No, odgovor je neočekivano stigao s druge strane.

Umjesto Vukanovića, Tegeltiji je odgovorio Dragan Mektić.

-E, je**ga, šef ti je ratovao, poručio je kratko Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...