IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Tarik Filipović izgleda potpuno drugačije, od 17 godina patio je od genetskog poremećaja...

Poznati glumac i voditelj Tarik Filipović na prvom regionalnom festivalu monodrame Travnik/Nova Bila dobio je nagradu za najbolju predstavu ”Ćiro”.

  • Estrada

  • 03. Okt. 2021  03. Okt. 2021

  • 0

-Kapa do poda Aneli Križanac i ekipi na organizaciji i realizaciji ovog sjajnog festivala za koji ne sumnjam da će postati tradicionalan i prestižan. Napravila je “Dubai” usred “ničega…, vrhunska organizacija, fenomenalna publika, žiri “od struke“, o ljubaznosti i gostoprimstvu da i ne govorim, to sam jedino i očekivao…, iskreno pozitivno iznenađen i sretan i ponosan što ću ostati zabilježen kao prvi pobjednik festivala…, ipak je Ćiro igrao na domaćem terenu…“, poručio je Tarik Filipović.

Poznati glumac je nedavno za "Gloriju" otkrio kako je izvršio estetski zahvat kojim se riješio podbratka.

Foto: Cropix

Priznao je da je od 17. godine patio zbog jastučića ispod brade, kojih se pokušavao riješiti raznim tretmanima, vježbanjem i mršavljenjem, a na pragu pedesete, te kako je napokon uspio i to masno tkivo otopio - zamrzavanjem.

Poznati glumac i TV voditelj kaže da se s tim estetskim problemom bori od 17. godine, da je razlog genetika te da je u postupak eliminacije krenuo zato što je sam tako odlučio, a ne pod pritiskom okoline.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...