ŽESTOKE KRITIKE NA RAČUN NAJBOLJEG TENISERA SVIJETA: "To što je učinio Novak Đoković je apsolutno neprihvatljivo! On je zvijezda koju gleda čitavi svijet"

On bi trebao biti primjer drugima - izjavio je trener kanadskog tenisača Felixa Augera Aliassimea.

  • Sport

  • 03. Okt. 2021  03. Okt. 2021

  • 0

Trener kanadskog tenisača Felixa Augera Aliassimea, Frédéric Fontang prokomentirao je jedan detalj iz borbe za bronzanu medalju na nedavno završenim Olimpijskim igrama u kojoj je sudjelovao najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

U tom je susretu srbinaksi tenisač odmjerio snage sa Španjolcem Pablom Carreñom Bustom, a spomenuti detalj odnosi se na bacanje reketa Novaka Đokovića koje je prema njegovim riječima bilo neprihvatljivo.

- Đokovićevo bacanje reketa na Olimpijskim igrama je apsolutno neprihvatljivo. On je zvijezda koju gleda čitavi svijet, trebao bi biti primjer drugima - izjavio je Fontang.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...