TRIK HALJINA: Amal Clooney zna šta odabrati za crveni tepih (FOTO)

Amal Clooney nosila je haljinu crnu haljinu sa srebrnim dezenom koja s prednje strane seže do iznad koljena dok je sa stražnje strane maksi dužine

  • Žena

  • 05. Okt. 2021  

  • 0

Amal i George Clooney nakon dugo vremena pojavili su se na crvenom tepihu, na testnom prikazivanju filma "The Tender Bar" čiju režiju potpisuje George Clooney, dok se Ben Affleck pojavljuje u glavnoj ulozi.

Za taj događaj Amal je odabrala haljinu koja na suptilan način otkriva trbuh.

Amal Clooney nosila je haljinu crnu haljinu sa srebrnim dezenom koja s prednje strane seže do iznad koljena dok je sa stražnje strane maksi dužine. Donji dio haljine je lepršav s naborima, dok gornji dio prianja uz tijelo te nema rukave. Kroj haljine zanimljiv je i zbog proreza na predjelu trbuha pa se, gledano s leđa, čini kao da je riječ o suknji i crop-topu.

Svečani stajling Amal je upotpunila sa sandalama u kombinaciji crnih remenčića i detalja u obliku srebrnih ukrasa. Mini crna clutch torbica i viseće srebrne naušnice savršeno su zaokružile otmjeni look lijepe advokatice za ljudska prava, piše Zadovoljna.hr.

Amal i George Clooney na prikazivanju filma The Tender Bar u Los Angelesu - 5

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...