MIŠO KOVAČ SE OGLASIO: “Nisam se povukao, ali ne želim …”

"... pjevati pred par ljudi, to ni moja publika nije zaslužila, ni oni to ne žele. Ja i moja publika želimo stadion, mi volimo moje pjesme, mi živimo za njih, mi ih želimo zajedno pjevati."

  • Estrada

  • 05. Okt. 2021  

  • 2

Legendarni pjevač Mate Mišo Kovač (80) govorio je o situaciji s pandemijom korona virusa, o dugoj karijeri, nedavno snimljenim spotovima... Pojasnio je i što je njemu 'moj grad'. 

"Dobro, ja sam iz Šibenika, pleme Kovača tamo živi već nekih četiristo, petsto godina. Već godinama živim i u Zagrebu, ali je li to moj grad? Nemam ja svoj grad. Ja imam Lidiju, svoju Lidiju koja me spasila, imam Ivanu i svoju unuku Elenu, koju dida voli najviše na svijetu. One su moji gradovi. A Šibenik je zajeban, on ima svoje heroje. Njihovi heroji su Arsen Dedić, Vice Vukov i Dražen Petrović. Ne ja!", rekao je pjevač. 

 24sata(Foto: Stanko Karaman)

Dodao je da mu nije problem pjevati u Šibeniku, gdje je 2016. pjevao za 950. godišnjicu grada, kao što mu nije problem pjevati ni u jednom gradu, ali bi želio da Šibenik voli Split, da Split voli Zadar, da Zadar voli Rijeku...

Krajem septembra Mišo je u dva dana snimio četiri videospota. Snimio je spotove za pjesme 'Ostala si uvijek ista', 'Najljepše su oči moje majke', 'Ako me ostaviš' i 'Čuvajte mi pismu'.

"Kažu da sam se povukao. Nisam se ja povukao, ja samo ne želim pjevati pred par ljudi, to ni moja publika nije zaslužila, ni oni to ne žele. Ja i moja publika želimo stadion, mi volimo moje pjesme, mi živimo za njih, mi ih želimo zajedno pjevati. Ja na scenu izlazim sam! Nemam plesačica koje skaču, podižu noge, ugrijavaju atmosferu i nešto izvode. Ne! Na sceni na koju izlazim samo su mikrofon, reflektor i ja", ispričao je za Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...