ODMAH SKANDAL NA POČETKU ZASJEDANJA: "Predsjednik NSRS-a opozicionarima isključio mikrofon jer su..." (VIDEO)

...govorili bez maske.

  • Vijesti

  • 06. Okt. 2021  06. Okt. 2021

  • 0

Predsjednik Narodne skupštine RS Nedjeljko Čubrilović oduzeo je riječ PDP-ovom poslaniku Igoru Crnatku i SDS-ovom poslaniku Miladinu Staniću jer su se obraćali bez maske na zasjedanju.

“Štab je izričit da se nose maske. Vidite li ijednog doktora da govori bez maske”, rekao je Čubrilović i opozicionarima isključio mikrofon.

Inače, NSRS je nastavila redovno zasijedanje, a trenutno je pred poslanicima izvještaj o bankarskom sektoru u 2020.godini.

Bankarski sektor ostvario je u prošloj godini dobit od preko 50 miliona KM, ali to je za oko 37% manje nego godinu ranije, piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...