FANTASTIČNA UTAKMICA I NEVIĐENA DRAMA NA SAN SIRU: Pogledajte kako je Španija šokirala Italiju i plasirala se u finale Lige nacija

Fudbaleri Španije pobijedili su kao gosti Italiju 2:1 u Milanu i plasirali se u finale Lige nacija.

  • Sport

  • 07. Okt. 2021  

  • 0

“Furija” je do mjesta u meču za trofej u najjačem rangu ovog takmičenja došla zahvaljujući pogocima Torresa u prvom dijelu.

Na ruku im je išlo i isključenje Bonućcija u 42. minutu, a u nastavku su propustili nekoliko šansi da definitivno otklone dileme oko pobjednika.

Neizvjesnost je vratio Pelegrini u 83. minutu, no u dramatičnoj završnici, sa desetoricom “Azuri” nisu stigli do izjednačenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...