POTKULI SE SNSD-ovci: Predsjednik Opštinskog odbora vrijeđao majku...

Sukobu je prethodila prepirka...

  • Politika

  • 07. Okt. 2021  

  • 4

Danas u poslijepodnevnim časovima napadnut je direktor ŠG “Visočnik” Janko Golijan iz Han Pijeska koji pored te funkcije obavlja funkciju predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a, funkciju odbornika SO-a, takođe je i vlasnik pilane “Silvanus”, za šta ga mnogi optužuju da je u sukobu interesa, prenosi BNTV.

Gore pomenuti je napadnut od strane Milorada Mikija Radulovića koji je dugogodišnji član opštinskog odbora SNSD-a. Sukobu je prethodila prepirka između Janka Golijana i Miloradove majke Milje Radulović koja je na kraju eskalirala u fizički obračun između gore navedenih lica.

Po prijavi oštećenog priveden je Milorad Radulović u stanicu policije na saslušanje nakon čega je pušten. Kako saznajemo Janko Golijan je primljen u Dom zdravlja zbog povreda glave.

Inače sukobi i neslaganja u OO SNSD Han Pijesak traju od vremena nakon lokalnih izbora kada je lokalni SNSD izgubio vlast od SDS-a i od kada su krenula međusobna optuživanja i raskoli unutar stranke SNSD.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...