NAKON ŠTO JE ODUSTALA OD ANGAŽMANA NA DODIKOVOJ TELEVIZIJI: Severina otkrila čime se bavi...

Severina je na svom Instagramu objavila snimak na kojoj ulazi u tonski studio u crvenom kombinezonu

  • Estrada

  • 10. Okt. 2021  10. Okt. 2021

  • 0

Pjevačica Severina Vučković trenutno radi punom parom. Svoje fanove nedavno je obavijestila da sprema novi album, a sada je to potkrijepila i novim videom. Severina je na svom Instagramu objavila snimak na kojoj ulazi u tonski studio u crvenom kombinezonu i s maskom Salvadora Dalija na licu.

“La Casa de… Música”, napisala je pjevačica u opisu snimke u čijoj je pozadini svirala pjesma Bella Ciao u izvedbi Gorana Bregovića.

Snimka je odmah oduševila njezine brojne pratitelje. “Jedva čekamo album! Hoće li brzo?”, “Kad će?”, “Jedva čekamo”, “Volimo te”, samo su neki od komentara. “Malo si uplašila snimatelja u studiju”, konstatirala je jedna od pratiteljica nakon što je vidjela snimku.

Iako se mjesecima šuškalo da će pjevačica dobiti vlastiti talk show na novoj televiziji Una TV, ona je to ranije demantirala.

“Dugo sam pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ”Dodikovoj televiziji”, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”,kazala nam je Severina i dodala da je trenutno potpuno koncentrirana na studio i dovršetak albuma te da ju to neizmjerno veseli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...