GRADONAČLENIK BANJA LUKE OTKRIVA: Koliko su plaćeni članovi gradskog Tima za reviziju?

Ove informacije je na aktuelnom času zatražio Bojan Pećanca, odbornik SNSD.

  • Mini market

  • 11. Okt. 2021  

  • 0

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković je u toku današnjeg zasjedanja Skupštine grada otkrio koliko su plaćeni članovi gradskog Tima za reviziju.

Ove informacije je na aktuelnom času zatražio Bojan Pećanca, odbornik SNSD.

On je, između ostalog, pitao koliko Tim za reviziju ima članova, kolike su im naknade, te koliko su revizija obavili.

Stanivuković je odgovorio da Sanja Bukara, diplomirani pravnik, i Jelena Kos, diplomirani inženjer građevine, nisu dobili nijednu marku za rad u Timu.

"One su zaposlene u Gradskoj upravi i dobijaju platu. Advokat Jovana Kisin Zagajac je dobijala 1.800 KM mjesečno, ali je sada na proodiljskom, pa ne dobija ništa. Advokat Dario Sandić, takođe, dobija naknadu u iznosu od 1.800 KM mjesečno. Diana Cvijić takođe ništa ne dobija, njen rad je volonterski. U radu učestvujemo i šef kabineta Vladimr Grujić i ja, koji ne dobijamo ništa", naveo je Stanivuković, prenosi BN.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...