KAD SE UDRUŽE ENIS BEŠLAGIĆ I TARIK FILIPOVIĆ: Urnebesnom šalom na račun Petra Graše i njegove 14 godina mlađe djevojke NASMIJALI CIJELI REGION (FOTO)

Koliko je Enis Bešlagić duhovit tip publika se uvjerile bezbroj puta. Često zna briljirati u osmišljenim, snimljenim formatima, ali kad reagira "na prvu", bez pripreme, onda je najurnebesniji.

  • Estrada

  • 11. Okt. 2021  11. Okt. 2021

  • 0

Zahvaljujući Bešlagićevoj "brzini na okidaču", vrhunski su se zabavili pratitelji Lejle Filipović kad joj je suprug Tarik Filipović na njenom profilu čestitao rođendan.

"Sretan rođendan ljubavi. Prvi da nisam uz tebe, nadam se slijedećih još barem toliko zajedno koliko danas slaviš" - napisao joj je popularni voditelj i glumac.

Uslijedile su čestitke Nine Badrić, Viktorije Đonlić i ostalih poznatih i nepoznatih imena, a onda se uključio Enis Bešlagić i nastao je show.

"Dragi brate, neka je sretan Lejli rođendan. A, realno ti nije prvi da nisi bio uz nju. To da je svaki rođendan bio uz svoju dragu do sada, može samo Grašo da kaže!" - ustvrdio je glumac, aludirajući na činjenicu da je splitski pjevač 14 godina stariji od svoje nove djevojke Hane Huljić.

A s obzirom da je prijatelj njezine obitelji godinama i blizak suradnik majke i oca, Grašo doista Hanu može poznavati od rođenja.

Enisova dosjetka nasmijala je do suza i Tarika i brojne Lejline pratitelje.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...