“SB” PATROLA ISPRED PARLAMENTA BIH: Bakir Izetbegović stigao na sastanak sa Draganom Čovićem (FOTO)

Sastanak se dešava u trenutku velikih tenzija i napetosti u zemlji, posebno nakon jednostranih poteza iz bh. entiteta RS, a posebno člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji se neće naći na ovom sastanku.

  • Vijesti

  • 13. Okt. 2021  13. Okt. 2021

  • 2

U Parlamentu BiH danas se održava sastanak predsjedavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, odnosno lidera Stranke demokratske akcije i Hrvatske demokratske zajednice Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića.

Kako javlja fotoreporter "Slobodne Bosne" s lica mjesta, u zgradu Parlamenta BiH stigao je lider SDA Bakir Izetbegović.

Podsjećamo, sastanak se dešava u trenutku velikih tenzija i napetosti u zemlji, posebno nakon jednostranih poteza iz bh. entiteta RS, a posebno člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji se neće naći na ovom sastanku.

Ovaj susret je i ranije najavljen, a prema neslužbenim informacijama, Izetbegoviću i Čoviću bi se treba pridružiti i Nikola Špirić iz SNSD-a.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" je na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji šta je zabilježio.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...