GORI FABRIKA NA SJEVERU BiH: Potpuno obustavljen saobraćaj kod Tuzle... (VIDEO)

Iz policije su rekli kako je nesreća prijavljena u 20:20 sati.

  • Hronika

  • 13. Okt. 2021  

  • 0

Tuzlanskoj policiji i vatrogascima večeras je prijavljen požar na jednoj od fabrika u Srebreniku, zbog kojeg je prije nekoliko minuta u potpunosti obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Tuzla - Orašje.

Iz policije su rekli kako je nesreća prijavljena u 20:20 sati.

"Za sada imamo informaciju da gori fabrika u naselju Ježinac u Srebreniku. Vatrogasne ekipe su na terenu i pokušavaju ugasiti požar. Od 20:30 sati zatvoren je saobraćaj na magistralnom putu Tuzla-Orašje, a tako će ostati sve dok požar ne bude ugašen", kratko je rečeno iz MUP-a TK.

Prema informacijama kojima trenutno raspolaže tuzlanska policija - u požaru nema povrijeđenih. Više detalja bit će poznato u nekoliko narednih sati, prenosi Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...