TRUMP PONOVO PRIJETI HAOSOM: Najavio je bojkot…

U više od 11 mjeseci koliko je prošlo od izbora, nisu se pojavili nikakvi dokazi o prevari koji bi ukaljali pobjedu Bidena, unatoč brojnim pokušajima da se provedu revizije izbornih rezultata.

  • Svijet

  • 15. Okt. 2021  15. Okt. 2021

  • 1

Bivši predsjednik SAD Donald Trump rekao je da republikanski glasači neće izaći na izbore 2022. i 2024. godine ako stranka nekako ne uspije preokrenuti rezultate izbora na kojima je izgubio od Joe Bidena 2020. godine, piše Independent.

Trump, kojemu je zabranjen pristup Twitteru i Facebooku nakon što je gomila njegovih pristaša uletjela u zgradu Kapitola u Washingtonu, naizgled je uvjetovao buduće učestvovanje svojih glasača u demokratskom procesu, čemu je doprinijelo često ponavljanje teze o izbornoj prevari od strane republikanskih zastupnika.

-Ako ne riješimo izbornu prevaru 2020. (koju smo temeljito i zaključno dokumentirali), republikanci neće glasati ‘22 ili ’24”, napisao je bivši predsjednik i nadodao: “To je republikancima najvažnija stvar”.

U više od 11 mjeseci koliko je prošlo od izbora, nisu se pojavili nikakvi dokazi o prevari koji bi ukaljali pobjedu Bidena, unatoč brojnim pokušajima da se provedu revizije izbornih rezultata, piše Independent.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...