DRUŠTVENE MREŽE GORE: Gorica Dodik panično pravdala oca, za sve optužila Bošnjake i opoziciju, a onda se „ukazao“ Dragan Mektić

Ne stišavaju se reakcije nakon najnovijih prijetnji secesijom člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 16. Okt. 2021  

  • 0

Nakon što je Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva i lidera SNSD-a Milorada Dodika, bezuspješno pokušavala opravdati oca na društvenim mrežama, uslijedio je odgovor s druge strane.

Podsjetimo, Gorica Dodik je poručila kako Milorad Dodik nikada nigdje nije pomenuo rat i zveckanje oružja.

-Predstavnici Bošnjaka i nažalost lideri opozicije iz Republike Srpske po instrukciji stranaca tu riječ koriste nemilice u zadnje vrijeme, pri tome opet okrivljujući Milorada da je ratoni huškač, poručila je Gorica Dodik.

Uslijedio je odgovor Dragana Mektića.

-Ne mora ni spominjati riječ rat, ali nismo ni glupi ni ćoravi da ne vidimo gdje nas vodi njegova politika. Šta znači kad kaže radit ćemo kao '92., a to je početak rata. Baš vas briga vi imate ogromnu vilu u Beogradu, uzvratio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...