NASTALA PANIKA U RESTORANU U NJEMAČKOJ: Dječak nosio pištolj od…

..Lego kockica.

  • Hronika

  • 16. Okt. 2021  

  • 0

Tinejdžer (15) u njemačkom gradu Lindau izazvao je pravu pometnju u jednom dijelu grada nakon što je vlasnik jednog od restorana prijavio policiji da 15-godišnjak šeta ulicom naoružan pištoljem.

Kako prenosi Reuters, vlasnik restorana je policiji saopćio kako 15-godišnji dječak nosi maskirnu odjeću, šeta ulicom u kojoj se nalazi restoran, te da u ruci drži pištolj.

"Naravno, čim smo dobili prijavu krenuli smo na teren", rekao je jedan od policijskih službenika u gradu Lindau.

S obzirom na opis koji je policajcima dao vlasnik restorana, na teren je upućeno nekoliko policijskih vozila uključujući i predstavnike savezne policije.

Međutim, kada su policajci došli na "mjesto zločina", zaustavili su dječaka i utvrdili kako on zaista nosi pištolj, ali Lego igračku.

"Utvrđeno je da dječak nije naoružan pravim oružjem, već pištoljem napravljenim od Lego kockica", navela je policija.

Iako je utvrđeno kako dječak sa sobom nije nosio pravo oružje, protiv njega će biti podignuta prijava zbog uznemiravanja javnosti, prenose njemački mediji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...