"WOW" EFEKAT: Jordanska kraljica Rania za susret s najbolje odjevenom ženom svijeta izabrala… (FOTO)

Rania je česta gošća na listama najbolje odjevenih žena i svakim novim izdanjem pokazuje kako to itekako zaslužuje.

  • Žena

  • 16. Okt. 2021  16. Okt. 2021

  • 0

Jordanska kraljica Rania i kralj Abdullah II. otputovali su u Katar. U pitanju je službena posjeta, tokom koje se kraljica Rania susrela s Mozom bint Nasser, suprugom šeika Hamada bin Khalife Al Thanija i majkom katarskog emira Tamima bin Hamada Al Thanija.

Bio je to susret koji su s nestrpljenjem očekivali modni kritičari. Naime, Moza bint Nasser godinama se smatra jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu.

Moza bint Nasser Moza bint Nasser(Foto: Guliver Image)

Mnogi svjetski modni magazini dodijelili su joj tu titulu, a magazin Vanity Fair uvrstio ju je 2015. godine u Modnu kuću slavnih.

Naravno, i Rania je česta gošća na listama najbolje odjevenih žena i svakim novim izdanjem pokazuje kako to itekako zaslužuje.

Kraljica Rania u Kataru

Prema mišljenju korisnika društvenih mreža, ovaj put je čak i nadmašila Mozu bint Nasser. Rania je za ovaj susret odjenula kombinaciju sastavljenu od satenskih hlača i bluze u predivnoj nijansi takozvane senf-žute boje.

Rania i Moza bint NasserRania i Moza bint Nasser(Foto: Profimedia)

Moza je također izgledala sjajno u elegantnoj dugačkoj crnoj suknji visokog struka, koju je kombinovala s hibridnim modelom pulovera i bluze u jednom.

Međutim, Rania se istaknula zahvaljujući boji svoje kombinacije, koja je toliko dominantna i efektna pa uz nju sva druga modna izdanja jednostavno padaju u drugi plan, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...