VEZNJAK IZ ITALIJE IMA PORUKU ZA PETEVA: "Želim igrati za Bosnu i Hercegovinu"

Fudbaler koji je rođen u Italiji i koji trenutno nosi dres Ascolija pruža sve bolje partije u Seriji B

  • Sport

  • 16. Okt. 2021  

  • 0

Jedan od fudbalera koji u posljednje vrijeme plijeni sve više pažnju je Dario Šarić.

Fudbaler koji je rođen u Italiji i koji trenutno nosi dres Ascolija pruža sve bolje partije u Seriji B, a to proljetos nije promaklo ni selektoru Ivaylu Petevu koji je uvrstio njegovo ime na spisak.

Ipak, zbog povrede ovaj veznjak nikada nije debitovao za A selekciju, međutim sada je u razgovoru za italijanske medije poručio da se nada novoj prilici, prenosi Raport.ba

"Želio bih se vratiti u reprezentaciju i boriti za Svjetsko prvenstvo. Za mene bi to bila velika čast, nositi te boje nosi određene emocije. Nastavljam raditi, nadam se da ću dobiti poziv", rekao je Šarić.

Nije tajna da Šarića žele pojedini prvoligaši.

"Imam svoj cilj, ali moram najprije poboljšati određene stvari u svojoj igri. Želim još više napredovati", poručio je Šarić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...