“BILA JE TVRDOGLAVA…”: Bivša glasnogovornica Trumpovih otkrila pravo lice Melanije

Iako je Melania oduvijek odavala nezainteresiran i hladan dojam u javnosti, Grisham je rekla da njezina bivša šefica zapravo ima odličan smisao za humor.

  • Žena

  • 16. Okt. 2021  

  • 0

Memoari Stephanie Grisham, bivše glasnogovornice nekadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i prve dame Melanije Trump, objavljeni su 5. oktobra ove godine.

Sada izlaze sočni detalji iz knjige naziva "I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House".

Kako je opisala u knjizi, Grisham je za vrijeme Trumpove vladavine i rada u Bijeloj kući čula i vidjela štošta, no nije se o tome usuđivala govoriti sve dok nije podnijela ostavku.

To se dogodilo nakon što je Melanija hladno i kratko reagirala na jurnjavu zaluđenika na zgradu američkog Kongresa 6. januara. Na Grishamino pitanje želi li tweetati da su mirni prosvjedi pravo svakog Amerikanca, ali nema mjesta bezakonju i nasilju, bivša prva dama je rekla samo 'ne'.

No, to nije jedini detalj iz službe bivše glasnogovornice koja je u memoarima otkrila kakva je stvarno Melania Trump iza zatvorenih vrata.

"Ona je uistinu vrlo predana majka i provodi jako puno vremena sa sinom i svojim roditeljima. Upravo ta njezina nevjerojatna bliskost s roditeljima me očarala i za to joj skidam kapu. No, predugo je okružena tim Trumpovim likovima i porodicom, stoga se kod nje radi i o preživljavanju. Ona je dobra, iako to zvuči smiješno iz mojih usta, budući da i nije tako lijepo govorila o meni. No, kada ste u njezinom društvu, uvijek će vas ponuditi kafom, vodom, napravit će sve da se osjećate ugodno", otkrila je Grisham.

Iako je Melania oduvijek odavala nezainteresiran i hladan dojam u javnosti, Grisham je rekla da njezina bivša šefica zapravo ima odličan smisao za humor.

"Bila je genije za to da se odnosi divno prema ljudima koje zapravo nije niti najmanje podnosila. Jako je dobra u tome, a isto je tako bila jako duhovita i iznimno dobra. Kada je to, naravno, htjela biti. A ako se ne složite sa svime što ona kaže, onda... Nije bila zla, ne kao njezin suprug, ali je poput njega bila tvrdoglava", ispričala je u memoarima.

Osim toga, Melania je, kaže Grisham, bila vrlo uvjerljiva kada je supruga trebala odgovoriti od nečeg što nije smatrala dobrim te je nju najviše i slušao.

"Mislim da oni imaju ravnopravan odnos i ona je do sada uvijek imala dobar instinkt za neke ljude koji su se pojavljivali u njihovim životima, a koji nisu bili niti najmanje dobronamjerni ili nisu bili od povjerenja", objasnila je Grisham, piše Gloria.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...