PREŽIVIO JE KOLONU SMRTI 1995. GODINE: Umro odbornik u Srebrenici Zulfo Salihović

Zulfo Salihović je bio i predsjednik Kluba odbornika koalicije "Moja adresa: Srebrenica", bivši načelnik Štaba 281. brigade, politički funkcioner u Srebrenici te učesnik "kolone smrti" u julu 1995. godine.

  • Hronika

  • 16. Okt. 2021  16. Okt. 2021

  • 0

Zulfo Salihović, predsjednik Pododbora za "Marš mira 2021", umro je večeras u Srebenici.

Salihović je bio i predsjednik Kluba odbornika koalicije "Moja adresa: Srebrenica", bivši načelnik Štaba 281. brigade, politički funkcioner u Srebrenici te učesnik "kolone smrti" u julu 1995. godine.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Ćamila Durakovića, smijenjeni predsjednik Skupštine opštine Srebrenica i predstavnik inicijative "Moja adresa: Srebrenica", koji nam je potvrdio ovu informaciju.

"Da, napustio nas je Zulfo Salihović. Otišao je mlad", kazao nam je Duraković.

Vrijeme i mjesto dženaze Zulfe Salihovića bit će poznati naknadno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...