VJERUJETE LI NJEMU ILI VLASTITIM OČIMA: Pogledajte šta je jutros uradio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić aktivan je na Instagramu te je ovog jutra podijelio sa svojim pratiteljima novi video.

  • Regija

  • 17. Okt. 2021  

  • 3

Kazao je kako svako nedjeljno jutro počinje uz novine i čaj.

- Svako nedeljno jutro počinjem uz novine, ne umem da čitam portale i ostala čuda kao svi normalni ljudi, nego sam naučio kao starodmodni tip da gledam sve novine, kazao je Aleksandar Vučić.

 

- Danas imamo Zemunsku gimnaziju, pa dani BIA-e, onda idem u Jagodinu, uveče imam večeru s potencijalnim investitorom. Nije lak dan, ali nedelja jutro uz čaj i novine.. Sunce je i želim uspešnu i lepu nedelju svim građanima Srbije, rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...