DRUŠTVENE MREŽE GORE: Panična reakcija Gorice Dodik, nakon najave Željka Komšića da će podnijeti krivičnu prijavu protiv njezinog oca…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon najave člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da će podići krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 5

Nakon što je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić najavio da će podnijeti prijavu protiv člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika "ukoliko izostane reakcija Tužilaštva BiH", oglasila se Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, na svom Twitter profilu.

Gorica Dodik je kritizirala Komšićevu najavu podnošenja krivične prijave protiv člana Predsjedništva BiH, ali istovremeno se zapitala da li Komšić zna čiji je.

"Šta bi ti drugo?! Vi ne znate drugačije, samo silom i zapomaganjem strancima pokušavate riješiti probleme tj. nametnuti svoje i otimati od drugih. Nego, čiji si ti, zna li se šta", poručila je Gorica Dodik.

Podsjećamo, Komšić je ranije rekao da su izjave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika "predmet rada Tužilaštva BiH", te da Dodikova "djela predstavljaju rušenje ustavnog sistema države".

(SB)

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...