BIVŠI TRENER SARAJEVSKE BOSNE PRIMLJEN U BOLNICU: Razlog je...

Usljed zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić otkazano je okupljanje repezentacije Srbije pred mečeve u kvalifikacijama za SP.

  • Sport

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 0

Aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije i bivši trener sarajevske Bosne Svetislav Pešić, hitno je hospitalizovan u Kliničkom centru Srbije.

Razlog tome je začepljenje grla koje zahtjeva da se što prije povrgne bolničkom tretmanu.

Usljed zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić otkazano je okupljanje repezentacije Srbije pred mečeve u kvalifikacijama za SP.

-Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahtjeva da se što prije podvrgne bolničkom tretmanu – poručio je prof. Radovanović sa Kliničkog centra Srbije.

Pešić je predvodio sarajevske Studente do naslova prvaka Evrope 1979. godine prednođene legendarnim Mirzom Delibašićem, a pored toga iza njega je niz uspjeha na košarkaškim terenima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...