BIH UPISALA DRUGU POBJEDU NA EURU: Reprezentacija u sjedećoj odbojci pobijedila Poljsku

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bio je Ermin Jusufović sa  17 poena, Mirzet Duran je dodao 12 poena, a Ismet Godinjak je upisao 8 poena.

  • Sport

  • 18. Okt. 2021  

  • 0

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci slavila je u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenestva u turskom Kemeru protiv Poljske sa 3-0 u setovima.

Najtrofejnija reprezentacija Bosne i Hercegovine bila je sigurna i uvjerljiva protiv selekcije Poljske, a rezultat u setovima je glasio 25:13, 25:18, 25:20, piše N1.

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bio je Ermin Jusufović sa  17 poena, Mirzet Duran je dodao 12 poena, a Ismet Godinjak je upisao 8 poena.

Bosna i Hercegovina je nakon jučerašnje pobjede protiv Gruzije, danas upisala još jedan siguran trijumf, a sutra naše momke od 13 sati i 30 minuta očekuje novi duel, ovoga puta protiv Mađarske.

Evropsko prvenstvo u sjedećoj odbojci trajeće od 17. do 23. oktobra, a naša nacionalna selekcija boriće se za svoju desetu titulu prvaka Evrope.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...