MALO PROMUHABETILI U LUKAVICI: Avdo Avdić poselamio Dodika i rekao mu da je...

...da je uvijek uz njega.

  • Društvo

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 1

Lider SNSD-a je, kao što je to prošle sedmice i najavio, u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu, uoči sjednice doveo harmonikaša uz kojeg je, zajedno sa ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Stašom Košarcem i članovima svog Kabineta zapjevao i pjesme "Srpkinja je mene majka rodila" i "Romanija" od Halida Bešlića.

Tokom cijelog performansa Dodik je obavio i telefonski poziv, a sudeći po razgovoru, pričao je sa svojom majkom.

Obraćajući mu se na konferenciji za novinare, koju je Dodik organizirao u Istočnom Sarajevu, novinar Istrage Avdo Avdić, prije samog postavljanja pitanja, poselamio je i pozdravio Dodika, a sve, kako je Avdić rekao, u skladu s njegovim jutrošnjim predstavama u Predsjedništvu.

A potom ga je upitao kako misli riješiti pitanje Brčko distrikta kada se radi o skidanju ovlasti sa nivoa BiH.

"Brčko distrikt je zaseban distrikt u vlasništvu dva entiteta i to pitanje nije sada u opservacijama. Kada dođe vrijeme, imat ćemo prijedlog o tome", kazao je Dodik na što je Avdić rekao: "Znači nemate rješenje."

Dodik je odgovorio: "A vi ne izlazite iz ove zgrade."

"Uvijek sam uz vas", poručio mu je Avdić.

(Vijesti.ba) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...