NASTAVAK SERIJE: Famozna "gola haljinica" Carrie Bradshaw dobila nasljednicu (FOTO)

U posljednjim snimljenim scenama u New Yorku, u kojima Carrie odlazi na tajni sastanak s Jonom Teenyjem, glumica nosi haljinu od mekanog rastezljivog džerseja koja prianja uz tijelo te maksimalno naglašava siluetu.

  • Žena

  • 18. Okt. 2021  

  • 0

Sjećate se mini haljine boje kože koju je Carrie Bradshaw nosila na prvom spoju s Facom? Famozna gola haljinica iz 15. epizode druge sezone serije "Seks i grad" sada je dobila nasljednicu, ali u sofisticiranijem i profinjenijem izdanju.

Bezbroj je odjevnih izdanja Carrie Bradshaw koja su stekla kultni status, a među njima je svakako i spomenuta gola haljina, kojoj ni Faca nije mogao odoljeti. Lik koji je stekao status modne ikone u seriji "And Just Like That...", nastavku "Seksa i grada", pokazat će mnoštvo novih kombinacija za pamćenje, a među njima se istaknula haljina koja konkuriše i najzapamćenijim izdanjima glavne junakinje.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 2 

U posljednjim snimljenim scenama u New Yorku, u kojima Carrie odlazi na tajni sastanak s Jonom Teenyjem, glumica nosi haljinu od mekanog rastezljivog džerseja koja prianja uz tijelo te maksimalno naglašava siluetu. Svijetloplava haljina midi dužine ima nabore i jedno golo rame te seže do ispod koljena, piše Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...