"PUZI, NARODE, KAD SI LUD...": Novi okršaj na društvenim mrežama, Gorica Dodik očajna zbog reakcije Dragana Mektića na harmoniku u Predsjedništvu...

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon još jednog ponižavanja državnih institucija od strane Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 19. Okt. 2021  19. Okt. 2021

  • 3

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik jučer je u svoj kabinet u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu doveo harmonikaša, kako je ranije i najavio.

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Staša Košarac, skupa s Dodikom, pao je u trans pjevajući poznate hitove, među kojima su i "Srpkinja je mene majka rodila", "Romanija"...

Komentar na bizarne scene iz Predsjedništva BiH dao je i bivpi ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

„E, je**te me, ako je normalan. Ne bih rekao da je narodu do pjesme“, poručio je Mektić.

Nije prošlo puno vremena, a na taj Mektiće komentar reagirala je Gorica Dodik.

„Poštovana gospodo na nivou što vas je sramota, što vam je fuj i seljakluk, što se ježite… Kada vi budete na Miloradovom mjestu slobodno stavite bijele rukavice i izujte se pred zgradom Predsjedništva prije nego što uđete, pa puzeći do svog kabineta dođite“, poručila je Gorica Dodik.

„Narod da puzi, a vi ćete i dalje uspravno i dostojanstvo da kradete. Puzi, narode, kad si lud i ponizan, odgovorio je Mektić.

-Opet me jaran uhodi na Twitteru i “zapušava” mi usta po federalnim medijima. E, moj Mektiću na šta si ti spao da se držiš mene kao pijan plota, u očaju je komentirala Dodikova kćerka Gorica.

(SB)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...