UHAPŠENI BIVŠI ŠEF HRT-a PUŠTEN NA SLOBODU: Kazimir Bačić jutros je viđen kako hoda po...

Bačić je, inače, izašao iz pritvora u trenutku kad traje burna rasprava o imenovanju njegovog nasljednika na mjestu ravnatelja HRT-a.

  • Regija

  • 19. Okt. 2021  

  • 1

Uhapšeni bivši šef HRT-a Kazimir Bačić pušten je sinoć iz pritvora, ekskluzivno doznaje portal Zagreb.info kojem je informaciju potvrdio Bačićev odvjetnik Nikola Mandić.

Bačiću je 30. augusta pritvor bio produžen za još mjesec dana, ali se obrana žalila i žalba je prihvaćena, rekao je Mandić za Zagreb.info.

Isti portal dobio je s Prisavlja informaciju kako je Bačić viđen u zgradi Hrvatske radiotelevizije i u šetnji hodnikom. Na njihov upit što je Bačić jutros radio na HRT-u, odvjetnik Mandić za Zagreb.info kaže kako je na HRT došao zbog reguliranja radnog odnosa.

Bačić je, inače, izašao iz pritvora u trenutku kad traje burna rasprava o imenovanju njegovog nasljednika na mjestu ravnatelja HRT-a.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...