ŠTA SE DEŠAVA: Zašto Nebojša Vukanović prvi put preskače sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske?

Moram mirovati narednih nekoliko dana naveo je Vukanović, jer sam imao manji rutinski zahvat u lokalnoj anesteziji, napiso je Vukanović.

  • Mini market

  • 20. Okt. 2021  20. Okt. 2021

  • 3

Narodni poslanik NSRS, Nebojša Vukanović oglasio se na svom blogu sljedećim riječima:„Danas, nažalost, nisam u mogućnosti da prisustvujem Posebnoj sjednici Narodne skupštine iz objektivnih razloga, pa ću prvi put, nakon tri godine, morati da preskočim jedno zasjedanje.“

Moram mirovati narednih nekoliko dana naveo je Vukanović, jer sam imao manji rutinski zahvat u lokalnoj anesteziji, nije ništa strašno niti ozbiljno ali se preporučuje mirovanje, pa se redovnim aktivnostima vraćam krajem mjeseca.

„Puno sreće kolegama poslanicima u Narodnoj skupštini Srpske, neću moći nažalost da pomognem iz klupa, ali neka i vlast počine od mene bar jednu sjednicu i jednu tačku dnevnog reda, jer moram priznati da su me iznenadili brzim sazivanjem Posebne sjednice, jer da sam znao sve bih prolongirao“, napisao je narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Narednu sedmicu dana uglavnom ću se obraćati pisanjem na blogu, a redovne aktivnosti na terenu nastavljam krajem mjeseca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...