"SB" NA PROMOCIJI KNJIGE KOJA ĆE UZBURKATI DUHOVE: Ivo Komšić u Sarajevu predstavio "Tuđmanov haški profil, udruženi zločinački poduhvat na BiH", ovo su detalji...(FOTO)

njiga je rađena na arhivskoj građi, koja je autentična, veoma važna i ne odstupa od onoga što je Haški sud utvrdio.

  • Društvo

  • 20. Okt. 2021  20. Okt. 2021

  • 1

Ivo Komšić, ugledni univerzitetski profesor, ratni član Predsjedništva RBiH i učesnik pregovora u Dejtonu, objavio je novu knjigu pod nazivom „Tuđmanov haški profil, udruženi zločinački poduhvat na BiH“.

Knjiga je danas promovisana u Sarajevu. Promociji je prisustvovao veliki broj istaknutih ličnosti iz političkog i društvenog života Bosne i Hercegovine.

Knjiga je rađena na arhivskoj građi, koja je autentična, veoma važna i ne odstupa od onoga što je Haški sud utvrdio.

U knjizi se nalazi i skraćena verzija optužnice, zatim prvostepene i drugostepene presude.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" bio je na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji ko je bio na Komšićevoj promociji.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...