KAKO MAMA KAŽE: Zahara i Shiloh Jolie-Pitt u Angelininim haljinama na premijeri (FOTO)

"Moja djeca su večeras u vintage odjeći i mojoj oskarovskoj haljini. Svi smo odabrali vintage komade i reciklirali moje stare stvari", kazala je Angelina Jolie.

  • Žena

  • 20. Okt. 2021  

  • 0

Angelina Jolie imala je najbolje društvo na premijeri svog novog filma "Eternals", koja se održala u Los Angelesu.

S njom su pred fotografe zakoračili i njezin 20-godišnji sin Maddox, 16-godišnja kći Zahara, 15-godišnja kći Shiloh te 13-godišnji blizanci Vivienne i Knox.

Kada je u pitanju moda, među njima se najviše istaknula Zahara, koja je za ovu priliku odabrala haljinu iz maminog ormara.

Naime, Zahara je na premijeru došla u toaleti modne kuće Elie Saab koju je Angelina 2014. godine nosila na dodjeli Oscara.

Zahara i Shiloh Jolie-Pitt na premijeru su došle u maminim prekrojenim haljinamaZahara i Shiloh Jolie-Pitt na premijeru su došle u maminim prekrojenim haljinama (Foto: Guliver Image/Profimedia/AFP) 

"Moja djeca su večeras u vintage odjeći i mojoj oskarovskoj haljini. Svi smo odabrali vintage komade i reciklirali moje stare stvari", kazala je slavna glumica u razgovoru s novinarima.

Angelina Jolie na premijeri u društvu svoje djeceAngelina Jolie na premijeri u društvu svoje djece (Foto: Guliver Image)

Haljina je prekrojena i prilagođena Zaharinoj visini, baš kao i model koji je nosila Shiloh.

Ona je na premijeru došla u haljini u kojoj je Angelina ove godine učestvovala na dodjeli diploma Francuskog apidološkog opservatorija u sklopu projekta Women For Bees, koji je pokrenula u saradnji s brendom Guerlain i UNESCO-om, piše Zadovoljna.hr.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...