LIJEPE VIJESTI SA BEVERLY HILLSA: Sarajevski glumac Miraj Grbić, ili ako je lakše - Čombe, i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev čekaju prinovu

Tekst prenosimo sa portala Dnevnik.hr u izvornoj varijanti.

  • Show

  • 20. Okt. 2021  20. Okt. 2021

  • 1

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, kojeg gledatelji pamte kao omiljenog Čombeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga, hrvatska glumica Maria Omaljev Grbić spremni su za dolazak prinove.

Naša lijepa glumica se u svojim Storyjima na Instagramu javila iz rodilišta u Beverly Hillsu i otrkila da čeka porod.

"Kad čekaš porod i kao cool si", napisala je uz video u kojem je izvela nekoliko baletnih pokreta.

Par je vijest o trudnoći obznanio na društvenim mrežama početkom svibnja predivnom zajedničkom fotografijom s plaže u Malibuu, gdje žive od 2013. godine, a tada su otkrili i spol bebe.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je tada glumac na Instagramu.

Inače, Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ima iznad srca.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...