STIGLA PROMJENA VREMENA: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas pretežno oblačno u Hercegovini i jugozapadu Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše.

  • Vijesti

  • 21. Okt. 2021  21. Okt. 2021

  • 0

U većem dijelu Bosne malo do umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8°C, a dnevna između 15 i 22°C.

U petak u Bosni i Hercegovini se očekuje jače naoblačenje sa zapada koje će usloviti kišu i pljuskove. Jače padavine tokom noći na subotu. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 13°C, a najviša dnevna između 14 i 19°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom. Na vrhovima planina će padati snijeg. U poslijepodnevnim satima postepeno slabljenje i prestanak padavina. Temperatura zraka između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 18°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...