NIJE SKIDAO POGLED S NJE: Partnerica Ane Brnabić i Johnny Depp ukrali svu pažnju na premijeri filma...

No, pažnju na premijeri u zgradi "Geozavoda" ukrao je odnos Deppa i partnerice premijerke.

  • Show

  • 21. Okt. 2021  

  • 2

Premijerka Srbije Ana Brnabić sa svojom životnom partnericom, doktoricom Milicom Đurđić, uživala je u društvu holivudskog glumca Johnnyja Deepa na premijeri animiranog serijala koji je proizveden u Srbiji - "Puffins Impossible" u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, čiji je vlasnik glumac Miloš Biković.

Upravo je on, uz srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, Deppa dočekao na beogradskom aerodromu.

No, pažnju na premijeri u zgradi "Geozavoda" ukrao je odnos Deppa i partnerice premijerke. Vidno je uživao u društvu plavokose ljepotice. Tu i tamo joj se obratio dok je Brnabić držala govor, a kad se spustila s bine, nastavio je komunicirati s obje.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...