"DAKLE, NAKON ČOVIĆEVOG KADRA, NA ČELO JE DOŠAO...": Ivana Marić u nevjerici nakon promjena na čelu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine

Ne stišavaju se reakcije na smjenu glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH Gordane Tadić.

  • Mini market

  • 21. Okt. 2021  

  • 1

Smjenu tužiteljice Gordane Tadić i dolazak Milanka Kajganića na poziciju v.d. glavnog državnog tužioca komentirala je analitičarka Ivana Marić.

"Dakle, nakon Čovićevog kadra, na čelo institucije je došao Dodikov. Tako u BiH izgleda reforma pravosuđa", poručila je Ivana Marić na Twitteru, te dodala:

"Nije li lijepo kada vidite da političke stranke štite profesionalne i objektivne kadrove. SDA brani Sud BiH i OSA, HDZ Tužilaštvo, a sada bi bio red da to SNSD preuzme. Dirljiva je ta njihova briga", poručila je Ivana Marić. 
   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...