POTPUNO BLOKIRAN SAOBRAĆAJ U SARAJEVU: Šleper udario u putnički automobil i...

Nesreća se dogodila u naselju Stup

  • Hronika

  • 21. Okt. 2021  21. Okt. 2021

  • 0

U sarajevskom naselju Stup, na glavnoj gradskoj saobraćajnici dogodila se nesreća kada je šleper udario u putnički automobil.

Prema fotografijama sa mjesta udesa, putničko vozilo se kretalo glavnom saobraćajnicom, kada je na njega naletio šleper iz jedne od poprečnih ulica. Po ulici se mogu vidjeti krhotine sa vozila, nastale prilikom sudara.

- Još uvijek nemamo nikakvih informacija o nesreći, jer su patrole tek upućene na mjesto događaja, saopćeno nam je iz Operativnog centra MUP-a KS.

Međutim, iz Hitne pomoći su nam kazali kako ih niko nije zvao i obavijestio o ovoj nesreći, tako da pretpostavljaju da nema teže povrijeđenih osoba, piše Oslobođenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...