DA JE VAŠA PLATA PJESMA - KOJA BI BILA: Hit pitanje na društvenim mrežama, odgovori urnebesni; "Ko te ima, taj te sanja..."

Na društvenim mrežama posljednjih dana mogao se primijetiti jedan post - koji je izazvao lavinu komentara...

  • Zabava

  • 21. Okt. 2021  

  • 1

Kako i ne bi, kada je pitanje glasilo: "Da je vaša plata pjesma, koja bi to pjesma bila?"

A komentatori iz svih zemalja Balkana su iskoristili poznati humor, kreativnost i dosjetljivost te napisali noz vrlo poznatih i simboličnih pjesama.

"Nisam te se nagledao", glasio je najčešći odgovor, a zatim ga slijede: "Ostala si uvijek ista", "Evo već je jesen, a tebe još nema...", "Otišla je e pa neka...", "Zavede me i nestade", "Ko te ima, taj te sanja...".

A sada ste vi na redu - koji je vaš odgovor?

 

 

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...