KOMENTAR ALEKSANDRA TRIFUNOVIĆA: "SNSD poimanje demokratije"

"Opozicija je reagovala uobičajeno blago i ziceraški..."

  • Društvo

  • 21. Okt. 2021  21. Okt. 2021

  • 0

Piše: Aleksandar Trifunović

Većina u Narodnoj Skupštini Republike Srpske juče je i pored riječi struke, pa i nadležnih institucija pokazala da vladajući SNSD i pored sve nemoći da objasni krimininal u nabavci kiseonika, i to da je tehnički kiseonik godinama tretiran kao medicinski, ima dovoljno moći da usvoji Zakon po kom takva nabavka nije kriminal, a tehnički kiseonik je ispravan kako za proizvodne pogone, tako i za pluća živih ljudi.

Ovo je i zvanični kraj demokratije u RS, nezvanični traje više od decenije. Još jedna pismena potvrda SNSD poimanja demokratije, sve sa pečatom. Onako je kako mi kažemo i tačka, ili ravna linija, kako ti se posreći...

Opozicija je reagovala uobičajeno blago i ziceraški, stručna javnost uobičajeno konformistički i nojevski sa glavama što u pijesku, što u nečijim guzicama. Javnost umjesto da plače od muke, plače gledajući Tomu, što piratsku verziju, što u prepunim biskopskim salama, bez razmaka propisanog nepostojećim mjerama.

Sa nezvaničnih 30% vakcinisanih smo po crnim brojkama od korone zvanično među prvima u svijetu. Vlast ne zanima kampanja o važnosti imunizacije, da u jedinoj bitnoj im, predizbornoj kampanji ne bi naljutili glasače i ostali bez glasova.

U robnim rezervama nema ni kilograma brašna, niti litre ulja, sve poskupljuje i tek će, ukupan dug RS je 6 milijardi maraka, entitetska vlast nema odgovora na krizu koja dolazi u stampedu, na bijeg ljudi odavde u stampedu, ali ima skupštinsku većinu, a to je sve što joj je dovoljno i za šta je zainteresovana.

Pitaš se, pa gdje ja živim, jebote ??! Tu živiš, baš tu! Za sada, pa koliko dugo preživiš, koliko ti se posreći, kao u Squid games.

(Buka) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...