ČETVEROGODIŠNJI DJEČAK ZALUDIO NOGOMETNI SVIJET: Potpisao je za Arsenal, a već ga svi uspoređuju sa Messijem (FOTO, VIDEO)

Arsenal je pokazao da nikada nije pretjerano rano za prepoznavanje budućih talenata nakon što su Topnici potpisali ugovor sa četverogodišnjim dječakom kojeg zovu "mali Messi".

  • Sport

  • 21. Okt. 2021  

  • 0

Sada petogodišnji Zayn Ali Salman upisao se u historiju postajući najmlađi "regrut" Arsenala, nakon što je u četvrtoj godini potpisao za engleskog premijerligaša.

Video zapisi na kojima Salman pokazuje svoje blistave vještine na terenu prikupile su već hiljade pregleda na Instagramu, a ravnoteža i vještina mladića pridonijele su poređenju sa Messijem.

Njegov trener Austin Schofield rekao je za BBC da su malog Salmana stavili da igra sa djecom njegovih godina, ali je bio bilji od svih njih.

"On je bio brži i mogao je zabijati i dodavati mnogo bolje od ostalih", rekao je Schofield.

Salman nije imao problem da ga miješaju sa većim protivnicima, a njegov otac vjeruje da će njegov sin biti u stanju izdržati prelazak u premijerligaša budući da se "razlikuje" od ostale djece.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...