EVO I GRADONAČELNIKA BANJE LUKE: Posljednji dan samoizolacije proslavio, evo sa kim se provozao… (VIDEO)

Uz video snimak je išla i poruka „Zadnji dan izolacije je idealan za listanje starih fotografija i snimaka, a ovaj je zaista poseban!“.

  • Mini market

  • 21. Okt. 2021  21. Okt. 2021

  • 1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivukoviće je obilježio na poseban način zadnji dan samoizolacije u kojoj se već neko vrijeme nalazi.

a društvenim mrežama je objavio snimak vožnje sa bakom Gospavom, za koju je u više navrata govorio da predstavlja jednu od najznačajnih osoba u njegovom životu, a u snimku se čuje kako baka Stanivukoviću u jendom momentu kaže: “Jesi dosadan, gospode Bože”.

Uz video snimak je išla i poruka „Zadnji dan izolacije je idealan za listanje starih fotografija i snimaka, a ovaj je zaista poseban!“.

"Za baku sam snažno vezan, ona me je othranila, podigla i izvela na pravi put. Zato ovi trenuci nemaju cijenu", navedeno je u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...