NJU NE VIĐAMO ČESTO: Dragan Bjelogrlić pohvalio se prelijepom suprugom (FOTO)

Bjelogrlić za ovu priliku obukao tamnoplavo odijelo i dugokosa brineta u trendi haljini i s mladenačkom frizurom pojavljuju se na naslovnici posljednjeg broja srpskog izdanja magazina Story.

  • Show

  • 21. Okt. 2021  

  • 0

Dragan Bjelogrlić više je od dvije decenije u skladnom braku s atraktivnom brinetom Majom i ponosni su roditelji dvoje djece, kćeri Mije i sina Alekseja, no javnosti je malo poznato kako izgledaju članovi njegove porodice.

Prava je rijetkost vidjeti ih sve zajedno, budući da se supruga Maja tek tu i tamo pojavi s njim na kakvom događanju.

Ipak, hvaljeni glumac, režiser i producent nije odolio na svoem Instagram profilu objaviti fotografiju u društvu lijepe supruge.

Bjelogrlić za ovu priliku obukao tamnoplavo odijelo i dugokosa brineta u trendi haljini i s mladenačkom frizurom pojavljuju se na naslovnici posljednjeg broja srpskog izdanja magazina Story.

Bjelogrlić je dao i ekskluzivni intervju za taj magazin pod naslovom 'Život pod Majinim pravilima'.

Zvijezda kultnih srpskih filmova "Lepa sela lepo gore", "Rane" i "Crni bombarder" te serija "Vratiće se rode" i "Senke nad Balkanom", pronašao je svoju srodnu dušu u bivšoj manekenki, inače po struci profesorici engleskog jezika te slove kao skladan bračni par, piše Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...