TANJU SAVIĆ PITALI O AFERI SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM, ONA PORUČILA: "Ja sam ispunjena žena"

"Pa već kad ste toliko pisali...", započela je Tanja izlaganje medijima

  • Estrada

  • 21. Okt. 2021  

  • 2

Tanja Savić ljetos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji je i dalje zagonetna.

Na pitanje da li su informacije istinite navodno je ostala nedorečena.

"Pa već kad ste toliko pisali...", započela je Tanja izlaganje medijima, a na pitanje da li je zaljubljena poručila je:

"Pa ne znam da li se to vidi?! Pazi mene, ja koja dajem povoda. Ja sam samo ispunjena žena, iznutra".

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljica Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznijela detalje navode afere pjevačice i političara, ali je prešutila njegovo ime.

"Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je?", uz osmijeh je otkrila Jovana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...