ŽESTOK OKRŠAJ U SKUPŠTINI KS: Burna svađa Zahiragića i Mekića zamalo završila fizičkim obračunom…

Zahiragić jeu Skupštini izjavio da mu je Mekić psovao majku i prijetio da će ga udariti šakom te je najavio prijavu.

  • Mini market

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 8

U hodnicima Skupštine Kantona Sarajevo danas je došlo do žestokog okršaja između Amela Mekića i Harisa Zahiragića. Prema informacijama Raporta, burna svađa zamalo je završila fizičkim obračunom a sve su spriječili prisutni zastupnici. 

Kako su nam prenijeli drugi zastupnici, Zahiragić je provocirao zastupnike NIP-a, nazivajući ih kriminalcima koji su napustili SDA. Na to je burno reagirao zastupnik Mekić koji mu je odgovorio: “Bježi odavde majmune.” 

To je Zahiragića povrijedilo pa je još burnije reagirao, a kako nam je rečeno svađe i psovke čule su se čak i u sali, gdje se održava Skupština. 

Kontaktirali smo Mekića, koji nam je kazao kako ipak nije došlo do fizičkog obračuna.

Zahiragić je kasnije u Skupštini izjavio da mu je Mekić psovao majku i prijetio da će ga udariti šakom te je najavio prijavu.

(Raport)   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...