NAJBOLJA REKLAMA ZA VLASTITE KREACIJE: Victoria Beckham i odjevni komad koji bolje pristaje kada se nosi bez grudnjaka (FOTO)

Victoria Beckham privukla je mnoge poglede i na ležernoj večeri u Santa Monici.

  • Žena

  • 22. Okt. 2021  

  • 0

Victoria Beckham uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a najčešće nosi odjevne komade s vlastitim potpisom. Mnogi tvrde da je britanska dizajnerica najbolja reklama za vlastite kreacije.

Victoria Beckham privukla je mnoge poglede i na ležernoj večeri u Santa Monici, gdje je snimljena pri izlasku iz poznatog talijanskog restorana Giorgo Baldi sa svojim suprugom Davidom i kćeri Harper Seven.

Za ovu priliku odabrala je jednostavno, ali vrlo efektno i elegantno izdanje, koje je naglasilo njezinu ženstvenu siluetu. Riječ je o svojevrsnoj dekonstrukciji slip-haljine sastavljene od svilene maksi suknje i topa s tankim naramenicama.

Victoria Beckham u vlastitoj kreaciji u Santa Monici

Victoria Beckham u vlastitoj kreaciji u Santa Monici (Foto: Profimedia)


Zbog podatnog materijala od kojeg je top napravljen, ali i odvažnog kroja koji razotkriva dekolte, ramena i ruke, ovakav se modni komad preporučuje nositi bez klasičnog grudnjaka, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...