PORODIČNA TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: Muškarac ubio suprugu, ranio ćerku, a onda izvršio samoubistvo

Sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, tupim predmetom nanio povrede svojoj supruzi E.Š. (36) koja je podlegla povredama.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 1

U Petnjici se sinoć oko 23 sata dogodilo ubistvo i samoubistvo, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, tupim predmetom nanio povrede svojoj supruzi E.Š. (36) koja je podlegla povredama.

On je takođe povrede nanio i kćerki A.Š. (15) koja je zadobila teške tjelesne povrede.

A.Š. (50) se nakon toga udaljio sa lica mjesta i izvršio samoubistvo. Njegovo beživotno tijelo policija je pronašla oko 00.30 časova.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, naveli su iz Uprave policije, piše Antena M.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...