ISKRENE ČESTITKE: Bh. glumac Miraj Grbić i njegova supruga Marija dobili kćerkicu, dali su joj neobično ime (FOTO)

Zanimljivo je da je u objavi Marija otkrila kako je malena stigla na svijet još prije sedam dana, tako da je i njezina snimka, od prije dva dana, na kojoj je u bolnici i priprema se za porod, bila samo mala varka za javnost.

  • Show

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 3

Glumica Marija Omaljev-Grbić i njezin suprug, bh. glumac Miraj Grbić postali su roditelji. 

Zanimljivo je da je u objavi Marija otkrila kako je malena stigla na svijet još prije sedam dana, tako da je i njezina snimka, od prije dva dana, na kojoj je u bolnici i priprema se za porod, bila samo mala varka za javnost kako bi Marija i Miraj mogli u miru uživati u prvim danima sa svojom princezom.

"Stigla nam je u petak, 15. oktobra 2021. Njezin prvi plač bio je najljepši zvuk koji sam ikada čula. I samo tako, sudbina i ljubav dobile su smisao, samo gledajući u njezine oči", napisala je Marija Omaljev-Grbić uz fotografiju na kojoj malena mirno spava.

Preko dekice stavljen je i natpis na kojem je otkriveno kako su ponosno roditelji malenoj dali ime - Billie. Tačno u istu minutu kao i Marija, oglasio se i Miraj Grbić i to fotografijom na kojoj drži malenu:

"Dobio sam ulogu oca danas. Još uvijek radim na liku i djelu, no imam cijeli život za usavršiti je. Djevojčica Billie stigla je na ovaj svijet 15. oktobra 2021. Volim te zauvijek!", prenosi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...